Selena Gomezin lomakuvat päätyivät nettiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Meksikon auringon alla lomaillut poptähti Selena Gomez on julkaissut Instagramissa vietteleviä lomakuvia. Kauniin ruskettunut kaunotar poseeraa kuvissa minimaalisessa uimapuvussa. Neitokaisen julkaisemat kuvat ovat saaneet popparin fanit villiintymään.

Kuvien perusteella rantaloma on ollut kaikinpuolin onnistunut. Yhdessä tähden lomakuvista poseeraa Gomezin tuottaja-ystävä Hit-Boy. Nykyisin DJ Zeddin kanssa heilasteleva Selena hehkutti hyvää lomaseuraansa.

Kaunokaisen rentouttava rantaloma oli tullut tarpeeseen, sillä kuukausien ajan Gomez on uurastanut uuden elokuvansa kuvauksissa. Kaunottaren roolisuoritus tullaan näkemään Dubious Battle -elokuvassa. Atlantassa järjestetyt kuvaukset ovat pitäneet tähden kiireisenä ja heti kuvausten päätyttyä Gomez suuntasi Meksikoon rentoutumaan.

I love being happy with me yall #theresmoretolove

Kuva, jonka Selena Gomez (@selenagomez) julkaisi

should probably sign to hit cause…. @hitboy #cominfrommexico #newnew

Kuva, jonka Selena Gomez (@selenagomez) julkaisi