Kissat raivostuvat kissapatsaille – feikeille kyytiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Olemme nähneet monia hellyttäviä tapauksia, joissa perheen lemmikit ovat todella hyvää pataa keskenään. Kissat ja koirat halailevat toistensa kanssa ja nukkuvat päiväunia syleilyasennossa. Aina lemmikkien arki ei ole kuitenkaan näin ruusuista varsinkaan silloin, kun toinen ei ole aito tai esimerkiksi liiku ollenkaan.

The Dodo on julkaissut YouTube-kanavallaan hauskan videon, jossa näkyy miten kissat ottelevat kissaa esittävien patsaiden ja pehmolelujen kanssa. Vaikka kissat tulisivatkin yleensä muiden lajitoveriensa kanssa hyvin toimeen, kissoilta näyttävissä patsaissa ja pehmoleluissa on jotain, mikä saa ne täysin tolaltaan.

Videolla kissat härnäävät patsaita ja hyökkäilevät niiden päälle. Kissat haluavat näyttää, että kuka täällä määrää, eivätkä ne pelkää käyttää viestin perille saamiseksi kynsiä ja rajumpia otteita. Taistelu taitaakin jäädä vain tylsän yksipuoliseksi.