Puistokävelylle odottamaton käänne – pari harrasti seksiä kaikkien nähden

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suurten toimistorakennusten ympäröimässä puistossa alkoi sattua ja tapahtua keskellä kirkasta päivää. Länsisussexilaisessa puistossa ollut pariskunta alkoi nimittäin harrastaa seksiä keskellä nurmikenttää. Toimistorakennuksissa työskentelevät näkivät tilanteen aitiopaikalta.

Erään toimiston työntekijät päättivät kuvata tilanteen videolle ja julkaista sen netissä. Työyhteisön jäsenet päivittelivät kovaan ääneen pariskunnan puuhia ja monet olivat näkemästään järkyttyneitä. Toimiston väen työpäivä oli keskeytynyt pariskunnan puuhastelun todistamiseen.

Monet ovat tulleet siihen päätelmään, että pariskunta halusi jäädä kiinni teostaan. Joillain ihmisillä on erityinen mieltymys julkisilla paikoilla rakasteluun ja kiinnijääminen on osa jännitystä, josta jotkut ihmiset saavat kiksejä. Tässä tapauksessa pari ei peitellyt puuhiaan lainkaan.

Metro-lehden mukaan parin touhuilut kestivät yli 30 minuuttia ja sinä aikana heille huudeltiin ja vislailtiin. Videolta ei käy ilmi, oliko virkavalta soitettu paikalle. Erikoinen näky puistossa oli varmasti kahvihuoneiden kuumin puheenaihe.