Radio-ohjattava auto kaahasi keskustassa – videokamera mukana!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kaupungin öisessä keskustassa on ollut ajelulla erikoinen menopeli. Tavallisten henkilöautojen seassa nimittäin kaahaili kauko-ohjattava auto. Formula-auton pienoiskokoa muistuttava menopeli kiisi pimeillä teillä kuin oikea kilpa-auto.

Kauko-ohjattavaan autoon kiinnitetty kamera antaa mielenkiintoisen kuvakulman kaahailulle. Kun liikenteessä ei näy muita autoja, voisi melkein luulla, että kauko-ohjattava ajokki on oikean kilpa-auton kokoinen.

Auton kauko-ohjain oli selvästikin kokeneen kaahailijan käsissä, sillä auto pujotteli sujuvasti liikenteen seassa. Vaikka öisellä tiellä ei ollut paljoa liikennettä, oli auton omistaja ottanut pienen riskin ryhtyessään projektiin. Pienikin virheliike voisi johtaa siihen, että kauko-ohjattava auto jäisi oikean auton yliajamaksi. Temppu kuitenkin onnistui ja siitä julkaistu materiaali on mielenkiintoista katsottavaa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.