Selena Gomez näyttävänä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Meksikon auringon alla lomaillut poptähti Selena Gomez on julkaissut Instagramissa vietteleviä lomakuvia. Kauniin ruskettunut kaunotar poseeraa kuvissa minimaalisessa uimapuvussa. Neitokaisen julkaisemat bikinikuvat saivat aiemmin tällä viikolla popparin fanit villiintymään.

Nyt myös paparazzit ovat bonganneet Selenan rantalomaltaan. Meksikon Puerto Vallartassa yhdessä kauniiden ystäviensä kanssa lomaileva Gomez kuvattiin hänen pulahtaessaan rantaveteen auringonpalvonnan lomassa.

Kaunokaisen rentouttava rantaloma oli tullut tarpeeseen, sillä kuukausien ajan Selena Gomez on uurastanut uuden elokuvansa kuvauksissa. Kaunottaren roolisuoritus tullaan näkemään Dubious Battle -elokuvassa. Atlantassa järjestetyt kuvaukset ovat pitäneet tähden kiireisenä ja heti kuvausten päätyttyä Gomez suuntasi Meksikoon rentoutumaan.