Tom Cruisen ja Katie Holmesin Suri-tytär täytti 9 vuotta – näin hulppeat olivat bileet

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Katie Holmesin tytär Suri Cruise juhli äskettäin yhdeksänvuotissyntäreitään. Kekkerit järjestettiin pari päivää etuajassa, sillä virallisesti neitokainen täyttää vuosia vasta 18. huhtikuuta. Holmes julkaisi Instagram-tilillään kuvia juhlista ja otosten perusteella kekkereistä ei bling-blingiä puuttunut.

Yhdessä kuvista Katie hassutteli Surin kanssa samanlaiseen asuun pukeutuneena. Molemmilla oli oranssit pilailulasit päässä ja pinkki puuhka kaulan ympärillä. Nettiin päätyi myös kuva juhlavieraiden hulppeista sormuksista. Kuvassa säihkyi valtava kasa leikkitimanttisormuksia.

Daily Mail -lehden mukaan syntymäpäivän iloa varjosti tärkeän vieraan puuttuminen. Surin isä Tom Cruise loisti jälleen poissaolollaan. TMZ-viihdesivuston mukaan Cruise ei ole nähnyt tytärtään melkein vuoteen. Lähipiiri syyttää Cruisen poissaolosta skientologikirkkoa, sillä työkiireet eivät riitä selittämään sitä, miksi mies olisi lähes vuoden erossa tyttärestään.

Some serious bling #party city

Kuva, jonka Katie Holmes (@katieholmes212) julkaisi

#humpDAAAY!!!!!

Kuva, jonka Katie Holmes (@katieholmes212) julkaisi