Uber laajentaa ruoan nettitilauksiin

Digi Ruoka · Tim Isokivi

Älypuhelinten Uber-sovellus on ollut viime aikoina runsaasti esillä mediassa. Palvelu mahdollistaa taksin nopean ja helpon tilaamisen puhelimellaan. Paljon keskustelua herättänyt Uber aloitti taannoin toimintansa myös Helsingissä.

Nyt Uber on laajentamassa toimintaansa myös ruoan toimitukseen. UberFresh ja UberEats -nimisten palveluiden kokeileminen on jo aloitettu Los Angelesissa ja Barcelonassa. Niiden luvataan toimittavan ruoan asiakkaalle jopa kymmenessä minuutissa.

Ruoan tilaaminen älypuhelinsovelluksen avulla ei ole sinänsä uusi idea. Huffington Post -lehden mukaan Uberin online-ruoantilauspalvelu eroaa kuitenkin monista markkinoilla jo olevista vastaavista palveluista mahdollistamalla aterioiden tilaamisen vain tarkoin valituista ravintoloista.

Uberin ruokapalvelu tulee laajentamaan lähitulevaisuudessa toimintaansa Los Angelesin ja Barcelonan ohella myös muihin kaupunkeihin. Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko ruoan tilaaminen Uberin kautta vielä joskus mahdollista myös Suomessa.