Miehellä oksettava lemmikki – valtava iilimato perheenjäsenenä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eräs lemmikinomistaja on valinnut perheenjäsenekseen asetta eksoottisemman eläimen. Mies nimittäin hoitaa valtavaa iilimatoa lemmikkinään. Isäntä on niin omistautunut lemmikkinsä hyvinvoinnille, että hän tarjoaa madolle ruoaksi omaa vertaan.

Netissä on julkaistu hämmentävä video valtavasta verenimijästä, joka näyttäisi purevan ja imevän miehen käsivartta. Käden kokoinen jättiläismato on kuin kauhuelokuvasta. Videon alkuperä ei ole tiedossa, mutta Mirror-lehden mukaan sen epäillään olevan peräisin Japanista.

Kookkaasta ulkomuodosta päätellen iilimadolla ei ole ollut pulaa ruoasta. Kyseisellä videolla mato näyttäisi nauttivan iltapalasta. Voisi luulla, että tälle lemmikille on vaikea löytää hoitopaikkaa omistajan lähtiessä matkoille.