Aavikolle tyttären valtava rakkaudentunnustus – näkyi isän avaruusasemalle!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Avaruusasemalla työskentelevälle perheenisälle on välitetty sydäntä lämmittävä viesti maapallon kamaralta käsin. Viestin välittämisen mahdollisti autonvalmistaja Hyundai, joka kirjoitti astronautti-isälle viestin autojaan käyttäen.

Mahtipontinen mainoskampanja on rikkonut Guinessin maailman ennätyksen. Autojen renkaiden jäljillä kirjoitettu teksti on suurin maailmassa ja se näkyi avaruuteen saakka. Hyundain mainostiimi toimi yhteistyössä 13-vuotiaan Stephanien kanssa.

Nuoren naisen isä nimittäin työskentelee avaruusasemalla. Stephanielle tarjoutui mahdollisuus kirjoittaa isälle osoitettu viesti, joka näkyisi avaruuteen asti. Tytär kirjoitti kaikessa yksinkertaisuudessaan viestin, jossa luki ”Steph rakastaa sinua!”.

Hyundai valitsi viestille paikaksi Nevadan Delamarissa sijaitsevan kuivan järven. Kirjoitusurakan suoritti 11 Hyundai Genesistä ja projekti oli valtava menestys. Viesti välittyi astronautti-isälle avaruuteen ja sen näkeminen oli varmasti koskettava ja kaunis hetki.