Romanian Kim Kardashian: ”Peppuni on suurempi kuin Kimin!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Elämäntapavalmentajana ja kirjailijana tunnettu Alexandra Harra on saanut kotimaassaan lempinimen Romanian Kim Kardashian. Neitokaisen muodokas figuuri ei jää keneltäkään huomaamatta. Harran takamus vetää vertoja jopa Kim Kardashianin kuuluisalle takapuolelle.

Aleksandran timmin vartalon salaisuus on kurinalainen treenirutiini. Harra muutti Romaniasta Miamiin tavoittelemaan parempia uramahdollisuuksia ja nykyisin neitokainen työskentelee muun muassa Huffington Post -lehdellä.

Aleksandra ihailee realitytähti Kim Kardashiania, mutta hän ei halua olla tähtösen kopio. Harra on sitä mieltä, että hänen takapuolensa on paljon parempi kuin Kardashianin. Daily Mail -lehden mukaan Harran takapuolen ympärysmitta on 109 senttiä, kun Kim Kardashianilla on 101 senttiä.

Romaniassa kaunottaren ulkoiset avut on huomattu ja Harra on lehtien otsikoissa jatkuvasti. Aleksandra on on ylpeä ja imarreltu siitä, että kotimaassa häntä kutsutaan Romanian Kim Kardashianiksi ja häntä kohdellaan Romaniassa kuin supertähteä.

"Se, lo se, que estas loco loco por tenerme. Yo lo se, te digo que, que yo tambien estoy loca por tenerte."

Kuva, jonka Alexandra Harra (@alexandraharra) julkaisi

"You are my best friend as well as my lover, and I do not know which side of you I enjoy the most." #felizdia

Kuva, jonka Alexandra Harra (@alexandraharra) julkaisi

"Whatever our souls are made of, his and mine are the same." -Emily Bronte

Kuva, jonka Alexandra Harra (@alexandraharra) julkaisi