Machete-tähti Danny Trejosta tuli ravintoloitsija

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisnäyttelijä Danny Trejo ei lukeudu Hollywoodin suurituloisimpiin tähtiin, mutta hän on tuttu näky sadoista elokuvista ja tv-sarjoista. Usein rikollisten rooleihin päätyvän miehen tunnetuimpia elokuvia ovat Machete ja Machete Kills, joissa mies näytteli pääroolia.

Nyt viiksistä ja tatuoinneistaan tunnettu latinotähti on tekemässä uutta, jokseenkin yllättävää aluevaltausta. Danny Trejo on avaamassa Los Angelesiin omaa taco-ravintolaa, joka on saanut nimekseen Trejo’s Tacos. Ruokapaikkaa kuvaillaan muodikkaan urbaanin ravintolan ja motoristibaarin välimuodoksi.

Danny Trejo joutui nuorena toistuvasti ongelmiin viranomaisten kanssa, ja hän on myös istunut vankilassa huumeiden välittämisestä. Vankila-aikanaan hänestä tuli taitava nyrkkeilijä. Sittemmin mies on vaihtanut rikosten maailman uraan näyttelijänä, ja hänet on nähty muun muassa elokuvissa Desperado, Hämärästä aamunkoittoon ja Con Air, sekä sarjoissa kuten Breaking Bad ja Sons of Anarchy.