Gisele Bunchen lopetti malliuransa – tältä näytti nuorena tähtenä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Gisele Bunchen on ilmoittanut jäävänsä eläkkeelle catwalkeilta 20 vuotta kestäneen menestyksekkään uran jälkeen. Kaunotar nähtiin muotinäytöksissä ensimmäistä kertaa 14-vuotiaana ja nyt 34-vuotias Gisele on ilmoittanut olevansa valmis jättämään muotinäytökset nuoremmille.

Daily Mail -lehti arvioi, että huippumallin 20 vuotta kestänyt ura on arvoltaan 359 miljoonaa euroa. Gisele nähtiin viimeistä kertaa catwalkilla Colccin muotinäytöksessä. Kaunokaisen viimeisiä catwalk-askeleita oli seuraamassa aviomies Tom Brady, sisko Gabriela ja vanhemmat Vania ja Valdir.

Muotinäytöstä seuranneet huomasivat, että hyvästit catwalkeille otti koville, sillä Gisele vaikutti erittäin tunteelliselta kävellessään yleisön edessä. Vaikka muotinäytökset ovatkin nyt Bünchenille historiaa, tullaan hänet näkemään varmasti vielä lehtikuvissa ja mainoskampanjoissa.

Splash
Splash
Splash
Splash

giselebundchen23072012

giselebundchen_vogue2010.png