Unelmasta totta! Mies muutti huvipuiston törmäilyauton oikeaksi autoksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huvipuistoissa on monia hauskoja laitteita, mutta varmasti yksi pikkupoikien suosikeista on alue, jossa saa ajella törmäilyautoilla. Nyt eräs mies on toteuttanut haaveensa ja muuntanut törmäilyauton lailliseksi ja liikenteeseen soveltuvaksi oikeaksi autoksi.

69-vuotias Tom Evans on omistanut huvipuiston, jonka hän on nyt jättänyt nyt poikiensa hoidettavaksi. Evans on aina pitänyt törmäilyautoista, joten Evansin vaimon ja kahden pojan huomatessa erään törmäilyauton olevan myynnissä he eivät voineet olla ostamatta siä miehelle. Tom Evans teki törmäilyautoon muutaman muunnoksen ja sai laillistettua sen teillä ajettavaksi.

Tom Evans halusi muuntaa saamansa törmäilyauton oikeaksi autoksi, jolla hän saisi matkustaa pieniä matkoja maantiellä. Evans sai hankittua rekisterikilvet autoon ja asensi autoon toimivat ajovalot, vilkut ja bensamittarin. Evans sai auton kaksi vuotta sitten ja on haltioissaan saadessaan ajaa nyt bensakäyttöisellä katseenkääntäjällään liikenteen seassa.