Nainen opettaa kissoilleen viittomakieltä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Connecticutissa viittomakielen opettajattarena työskennellyt nainen on jatkanut ammattinsa harjoittamista kotonaan. Kim Silvan kotona olevat oppilaat eivät ole perinteisiä opiskelijoita, vaan opettajattaren koulutettavat ovat kissoja.

Nainen kertoi saaneensa idean kissojen opettamiselle siitä, että yksi hänen kissoistaan on kuuro. Silvan perheenjäsen on kuvannut videolle hassun opetustuokion, jossa Kim näyttää kissoilleen merkkejä ja ne tottelevat saatujen käskyjen mukaan.

Suloiset viirusilmät seuraavat keskittyneinä emäntänsä antamia käskyjä. Eläinrakas Kim on julkaissut videon netissä ja hän toivoo sen kannustavan ihmisiä adoptoimaan kuulovammaisia lemmikkejä.

Videolla Silva haluaa osoittaa, että kuuron lemmikin kouluttaminen ei poikkea muiden lemmikkien kouluttamisesta. Kuuro Bambi-kissa tottelee siinä missä muutkin perheenjäsenet. Videolla esitetyt temput ovat vain pieni osa siitä, mitä kissat ovat tähän mennessä oppineet. Kissojen viittomakielen tottelevaisuus koulutus on huvittavaa seurattavaa.