Japanilainen trendi leviää – rinnat suuremmiksi nauhoilla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Japanissa sosiaalisen median gallerioihin on alkanut putkahdella kuvia, jotka noudattavat samanlaista trendiä. Nuoret tytöt esiintyvät selfieissä sinisen nauhan kanssa, jonka tarkoituksena on saada rinnat näyttämään suuremmilta.

Erikoista selfietrendiä on inspiroinut Hestia -animehahmo. Daily Mail -lehden mukaan nuoret naiset ovat alkaneet räpsiä itsestään Hestian tyyliä mukailevia kuvia. Sininen nauha on sidottu kuvaajan käsivarsien ympärille niin, että se kulkee kuvaajan rintojen alta. Kun käsivarret nousevat ylös, kohoaa samalla myös rintavarustus.

Kyseinen trendi on lähtenyt leviämään enimmäkseen Hestian fanien keskuudessa. Ei ole ennenkuulumatonta, että nuoret seuraavat idoliensa esimerkkiä tyylissään ja tässä tapauksessa tyylin viimeistelee sininen nauha. Tämä villitys tuskin tulee rantautumaan Suomeen.