Zara-vaatekaupassa raju kissatappelu – äidit ja tyttäret ottivat yhteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vaateostoksilla oleminen voi käydä naisten tunteisiin. Naiset voivat tuntea pettymystä, iloa, nautintoa ja jopa suuttua, jos jokin viimeinen vaatekappale meneekin toisen naisen mukana aivan nenän edestä. Philadelphiassa nähtiin kolmen naisen välinen räjähdys suositussa naisten liikkeessä.

YouTubessa on julkaistu video, joka on kuvattu Philadelphiassa Zaran liikkeessä. Kolme naista alkoi tappelemaan vaaterekin luona ja he ottivat toisistaan kunnon painiotteen. Tappeluun tulee myös vanhempi nainen mukaan lyömään yhtä tytöistä avokkaalla.

Kun riita alkaa hellittämään ja porukka hajaantuu, käy ilmi, että mukana oli kaksi vanhempaa naista ja kaksi tyttöä. Toinen tytöistä sanoo vanhempaa naista äidikseen, joten tilanteessa on voinut olla kaksi äitiä tyttäriensä kanssa viettämässä mukavaa ostosreissua, mikä osoittautuikin myöhemmin huonoksi ideaksi.