Emily Ratajkowski riisui mainosvideolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Emily Ratajkowski lukeutuu alansa tämän hetken kirkkaimpiin tähtiin, ja hänen tähdittämiä mallikuvia päästään ihastelemaan lähes viikottain. Taannoin hän yllätti faninsa jakamalla Instagramissa alastonkuvan pääsiäisen kunniaksi.

Nyt Emily Ratajkowski nähdään jälleen vähäpukeisissa merkeissä. 23-vuotias huippumalli riisuuntuu Mica Arganarazin ja Hannah Davisin kanssa LOVE-lehden rohkealla tuoreella videolla.

Emily Ratajkowskin ura on ollut nousussa jo pitkään, ja tähti on pyrkimässä malliuransa lisäksi myös elokuva-alalle. Näyttelemisestä kiinnostunut Ratajkowski sai taannoin roolin Entourage-elokuvasta. Huhujen mukaan neitokainen näyttelee tulevassa elokuvassa itseään. Tulevaisuus näyttää millaisen näyttelijäuran Emily saa, mutta mallina hänellä riittää joka tapauksessa vientiä.