MTV-teiniäiti opiskelee plastiikkakirurgiksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin MTV:n Teen Mom -sarjasta tunnetuksi tulleen Farrah Abrahamin suunnittelevan itselleen uudenlaista uraa. Aikaisemmin itse lukuisten kauneusleikkausten kohteena ollut tähti haluaa nimittäin plastiikkakirurgiksi.

Farrah Abrahamin haave on saamassa tuulta alleen. TMZ-sivuston mukaan realitytähti on nimittäin saanut itselleen opettajan Sergio Alvarez -nimisestä plastiikkakirurgista. Farrah tulee ensi kesästä lähtien seuraamaan miehen tekemiä operaatioita vierestä, mahdollisesti oppien samalla itsekin alasta.

Seksivideostaankin tunnettu Farrah Abraham on käyttänyt uransa aikana kauneusleikkauksiin yli 30.000 dollaria. Taannoin tähti nousi otsikoihin, kun internetissä levisi kuva hänen pieleen menneestä huulioperaatiosta.