Mikä hurmuri! Justin Timberlake ja Jessica Biel esittelivät poikansa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti-näyttelijä Justin Timberlake sai hiljattain perheenlisäystä vaimonsa Jessica Bielin kanssa. Ylpeä isä julkisi pojastaan kuvan Instagramissa, jossa hän esitteli faneilleen pienen Silas-pojan. Suloisessa perhekuvassa Silas hymyili leveästi hurmuri-isänsä tavoin.

Daily Mail -lehden mukaan perheen uudella tulokkaalla on mennyt hyvin ja pari on ollut onnensa kukkuloilla perheenlisäyksestä. Silas sai toiseksi nimekseen Randall, joka on myös Justinin toinen nimi. Randall Timberlake on Justinin isä ja Silasin isoisä ja hän on varmasti ylpeä nimivalinnasta.

Näyttelijätär Jessica Biel näyttää säteilevän onnelliselta pidellessään pientä poikaa sylissään. Kaunotar on kuin ihmeen kaupalla onnistunut karistamaan suuren osan raskauskiloistaan lyhyessä ajassa ja urheilullisesti aktiivinen Biel on varmasti pian takaisin vanhoissa mitoissaan. Jää nähtäväksi aikooko pari hankkia Silasille pian sisaruksia, sillä vanhemmat ovat kertoneet haaveilevansa suuresta perheestä.

The Timberlakes are ready!!! GO GRIZZ! #GritNGrind #Playoffs #BabyGrizzROAR

Kuva, jonka Justin Timberlake (@justintimberlake) julkaisi