Mies putosi metroraiteille – sivulliselta upea hengenpelastus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkisella liikenteellä matkustaminen on monesti hyvin epäsosiaalista puuhaa. Toisia matkustajia ei voi katsoa silmiin ja monien turva löytyykin usein oman älypuhelimen näyttöä tutkiskellen. On kuitenkin hienoa huomata, että hädän hetkellä kontaktia uskalletaan ottaa ja apua löytyy muista matkustajista tarvittaessa.

Philadelphian metroaseman turvakamera tallensi videolle vaarallisen tilanteen, josta onneksi selvittiin pelkällä säikähdyksellä. Videolla näkyy, miten vanhempi mies kävelee todella lähellä metron raiteiden reunaa. Hänen keskittymisensä herpaantuu ja hän putoaa raiteille yhden harha-askeleen jälkeen.

Eräs nuori mies huomaa tilanteen eikä epäröi hetkeäkään vaan alkaa toimimaan heti. Hän hyppää välittömästi myös itse raiteille mennäkseen auttamaan sinne pudonneen miehen ylös. Kummatkin miehet saatiin onneksi nostettua raiteilta takaisin eikä suurempaa vahinkoa tapahtunut.