Paennut käärme hyökkäsi – lemmikki ei heikkohermoisen valinta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Viperman nimellä tunnettu lemmikkikäärmeiden omistaja on julkaissut Viperkeeper-kanavallaan useita käärmeisiin liittyviä videoita. Yksi miehen Youtube-kanavalla julkaistuista videoista on noussut suureen suosioon miehen erikoisen reaktion takia.

Matelevia lemmikkejään rakastava omistaja nimittäin joutui kuningaskobransa hyökkäyksen kohteeksi. Mies oli päästänyt Elvis-käärmeensä ulos terraariosta, koska oli sen ruokinta-aika. Kun mies lähestyi käärmettä hiiren kanssa, alkoi se yllättäen hyökkäillä miestä kohti.

Sen sijaan, että omistaja joutuisi kauhun valtaan käärmeensä aggressiivisesta käyttäytymisestä, suhtautui hän asiaan huolettoman rennosti. Videolla mies neuvotteli käärmeensä kanssa ja torui Elvistä huonosta käyttäytymisestä. Lemmikinomistaja yritti puhua käärmeelleen järkeä ja tarjota kiukkuiselle kuningaskobralle ruokaa.

Videolla nähty Viperman on selvästikin omistautunut käärmeidensä kanssa elämiseen, sillä mies kohteli käärmettään kuin mitä tahansa muuta kapinoivaa lemmikkiä. Ehkäpä Elvis oli kärttyinen vain, koska se oli nälkäinen ja ruoan jälkeen se viimein leppyi.