Alakoululaiset saivat avautua opettajalle – tulos vetää hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset osaavat olla todella suorapuheisia, mutta välillä pienet lapset saattavat kantaa sellaisia salaisuuksia, joita eivät uskalla kertoa. Eräs alakouluikäisten lasten opettaja laittoi oppilaat kirjoittamaan anonyyminä pienille paperilapuille asioita, joita he haluaisivat opettavansa tietävän.

Denverin Doull Elementary -alakoulun kolmatta luokkaa opettava Kyle Schwartz pyysi oppilaita kirjoittamaan ylös, mitä he haluaisivat hänen tietävän. Schwartz oppi paljon uusia asioita oppilaista ja sai vihjeitä siitä, mihin hänen kannattaisi kiinnittää enemmän huomiota.

Schwartz on julkaissut osan oppilaiden kirjoittamista lappusista Twitter-tilillään aihetunnisteella #IWishMyTeacherKnew. ABC News kertoo, että opettajan metodi on saanut paljon huomiota ja innoittanut muitakin opettajia tekemään saman omille oppilailleen. Pikkuiset ovat paljastaneet, etteivät saa nukuttua kunnolla, heidän vanhempansa ovat paljon poissa kotoa ja että heillä ei ole kotona lyijykyniä, joilla he voisivat tehdä kotitehtäviä.