Demi Lovato kuumassa bikinikuvassa – nautti auringosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaistähti Demi Lovato nousi Miley Cyrusin tavoin kuuluisuuteen Disneyn lapsitähtenä. Nykyään poptähtenä uraa tekevä nuori nainen nousi taannoin otsikoihin peitettyään monien vaginaa esittäväksi luuleman tatuointinsa.

#brisbane

Kuva, jonka Demi Lovato (@ddlovato) julkaisi

Kevään saapuminen näkyy muun muassa siinä, että useat naispuoliset tähdet jakavat Instagramissa bikinikuviaan. Niin teki esimerkiksi Demi Lovato, joka julkaisi viikonloppuna sosiaalisessa mediassa faniensa iloksi kuuman bikiniotoksen.

Demi Lovato kärsi vuosia sitten päihdekoukusta, mutta sai sittemmin elämänsä taas raiteilleen. Hän on avautunut julkisuudessa aiemmin koulukiusatuksi tulemisesta, syömishäiriöstä ja kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Nainen seurusteli aikoinaan näyttelijän Wilmer Walderraman, laulaja Joe Jonasin, muusikko Trave Cyrusin, laulaja Alex DeLeonin ja näyttelijä Cody Linleyn kanssa.