Huikea surffitemppu: Mies surffasi kolmella lainelaudalla!

Viihdeuutiset · Annika Kela

San Diegon rannikolla on kuvattu erikoinen surffitemppu, jossa lautailija temppuili kolmella eri laudalla. Lainelautailun ammattilainen Austin Keen päätti esitellä taitonsa vaihtamalla lainelautaa kesken aallon.

Keenin stuntti osoittautui miehelle helpoksi, sillä hän suoriutui siitä useita kertoja. Mies meloi surffispotille kolmen laudan kanssa ja sopivan aallon tullen hän nousi lautailemaan. Yhden aallon aikana mies käytti kolmea eri lautaa onnistuneesti.

Youtubessa julkaistun temppuvideon tiedoissa on mainittu, että tempun idea sai alkunsa siitä, että Comedy Central -kanavan Daniel Tosh haastoi Austinin leikkimieliseen temppukisaan. Keen onnistui suunnittelemaan stuntin, joka ei Toshilta onnistunut. Austin sen sijaan esitti tempun useita kertoja ja oli näin ollen haasteen ylivoimainen voittaja.