Pelastetun lepakon ruokailusta nettihitti – söpöä vai pelottavaa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiassa yleinen lepakkolaji, lempinimeltään lentävä koira, on todella suurikokoinen lepakko, jolla on isot silmät ja pää – ja joka muistuttaa hiukan koiraa. Eräs lentävä koira löytyi äskettäin lähes tajuttomana lasten leikkikentältä, minkä jälkeen se kiidätettiin heti hoitoon.

Lepakko oli lähes kuollut, mutta se saatiin eläintenpelastuslaitoksella hoidettua kuuden viikon aikana terveeksi. Lepakosta kuvattiin suloinen YouTubeen julkaistu video, jossa se on saanut ruokahalunsa takaisin ja löytänyt uuden lempiherkkunsa rypäleet.

Lepakko oli kaiken lisäksi raskaana ja se sai hoidossa pelastettua pienen vauvansa. Lepakko hoidettiin kuntoon ja vapautettiin takaisin luontoon, kun se oli saanut hiukan lisää painoa ja terveytensä takaisin hoidossa ollessaan.