Mikä bikinikissa! Rihanna kuumissa lomakuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rihanna nousi viime viikolla otsikoihin huumekohun merkeissä. Sosiaalisessa mediassa levisi video, jolla laulajan väitetään käyttävän kokaiinia. Rihanna kiisti nopeasti väitteet, ja kertoi käärineensä videolla vain kannabissätkää.

Kuva, jonka badgalriri (@badgalriri) julkaisi

Nyt barbadoslainen tähti on muistanut fanejaan uusien lomakuvien merkeissä. Rihanna jakoi Instagram-tilillään tyylilleen uskollisen paljastavia bikinikuvia ja otoksia, joissa hän poseeraa auringon lämmössä niukassa mekossa. Kokaiiniin viittaavia asioita ei näissä kuvissa nähdä, mutta sentään epäilyttävä savuke vilahtaa Rihannan kädessä yhdessä otoksessa.

#davis420wedding

Kuva, jonka badgalriri (@badgalriri) julkaisi

Ginger

Kuva, jonka badgalriri (@badgalriri) julkaisi

girlz on film

Kuva, jonka badgalriri (@badgalriri) julkaisi

Kuva, jonka badgalriri (@badgalriri) julkaisi