Sara Sampaio ensi-iltabileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Portugalilainen Sara Sampaio lukeutuu tämän hetken nouseviin mallilupauksiin. Hän on työskennellyt uransa aikana jo muun muassa Victoria’s Secret -brändin leivissä ja esiintynyt GQ, Elle, Vogue ja Glamour -lehdissä. Nyt Sara on edustanut näyttävästi ensi-iltabileissä.

Sampaio kuvattiin eilen osallistumassa New Yorkin AMC Loews Lincoln Centerissä järjestettyyn The Age of Adeline -elokuvan ensi-iltajuhlaan. Mallikaunotar oli pukeutunut punaiselle matolle upeaan cocktail-mekkoon, jonka kaula-aukko varasti asussa päähuomion.

23-vuotias Sara Sampaio on syntynyt Oportossa Portugalissa vuonna 1991. Hän esiintyi taannoin portugalilaisessa GQ-lehdessä, jossa hänet esiteltiin ”Maailman kahdeksantena ihmeenä”. Tähti on poseerannut myös Calzedonia-brändille. Lisäksi Sara nähtiin taannoin vähäpukeisena Carl’s Jr. -hampurilasketjun El Diablo -hampurilaisen mainosvideolla. Kun kaunotar maistoi tulista hampurilaista, hän riisuuntui bikineille ja ympärillä ollut jää alkoi sulaa.