Poptähti Sia paljasti miksi peittää kasvonsa: ”Pelkään…”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulajana ja lauluntekijänä tunnettu Sia on paljastanut lehtihaastattelussa, minkä takia hän ei halua paljastella kasvojaan, etenkään silloin kun hän esiintyy. Syynä kasvojen peittelemiseen ei ole vain persoonallinen tyylitaju ja omaperäinen muoti, vaan laulajatar pelkää vainoamista.

Daily Mail -lehden mukaan australialaistähti ujostelee kameroita ja hän haluaa vältellä häneen kohdistuvaa huomiota. Sian mukaan esiintyminen peittelemättä kasvoja saisi hänen olonsa tuntumaan vaivaantuneelta ja siltä kuin hän olisi saalis.

Sia on kertonut rakastavansa esiintymistä, mutta hän haluaa tehdä sen omalla tavallaan ja omilla ehdoillaan. Hän kertoi, että hänen piiloutumisellaan on paljon hyviä puolia, kuten esimerkiksi se, että hän voi kävellä kadulla normaalisti kenenkään tunnistamatta häntä. Julkisuudessa esiintyvä Sia tunnetaan räväköistä asuista ja erikoisista hatuista ja se on kaukana yksityiselämän Siasta.

#sia ✨ performing "big girls cry" on Sunrise 7 (Apr.21.2015) Sydney . #siafurler

Kuva, jonka sia furler (@sia.furler.lover) julkaisi

#sia ✨ performing "chandelier" on Sunrise 7 (April.21.2015) Sydney

Kuva, jonka sia furler (@sia.furler.lover) julkaisi

more shots of #Sia attending Marquee Dayclub at the Cosmopolitain on (March,21,2015) in Las Vegas #siafurler

Kuva, jonka sia furler (@sia.furler.lover) julkaisi