Retkeilijöille järkyttävä kuokkavieras – suuri varaani ilmestyi telttaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Erilaisilla luontoretkillä voi varautua siihen, että pelottavienkin villieläinten näkeminen on mahdollista. Safariretkillä eläinten näkeminen on enemmänkin sääntö kuin poikkeus, minkä eräs porukka sai kokea jälleen kantapään kautta saadessaan telttaansa vieraan.

YouTubeen on ladattu video, jossa näkyy jättiläismäinen varaani. Mies kuvaa varaania teltan ulkopuolelta ja huutaa teltassa oleville ihmisille, että he taitavat saada kohta vieraan. Varaani tepastelee hitain ja varmoin askelin kohti teltan raollaan olevaa oviaukkoa.

Varaani löytää raon ja haluaa tietenkin telttaan sisälle. Mies kuvaa jännittyneenä, kun varaani astelee telttaan, eikä mene aikaakaan, kun teltasta jo kuuluukin naisten kauhistuneita ääniä ja kiljumista. Näin ison varaanin yllätysvierailua säikähtäisi varmasti kuka tahansa.