Alkoholia nautitaan nyt leivoksina – takuuvarma bilehitti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lontoossa sijaitseva leipomo on ottanut valikoimaansa vuokaleivokset, jotka maistuvat suosituilta alkoholidrinkeiltä. Valikomaan kuuluvat muun muassa mojitoilta, kerma- ja kahvilikööreiltä, margaritalta ja piña coladalta maistuvat herkut. Vuokaleivokset ovat osoittautuneet suureksi hitiksi.

Ihmiset ovat jonottaneet leipomossa saadakseen maistaa leivoksia ja ennen kaikkea voidakseen tilata niitä kevään juhliin. Nämä leivokset ovat varmasti onnistunut valinta juhliin, jossa vieraat halutaan yllättää erikoisella jälkiruoalla.

Metro-lehden mukaan vuokaleivoksiin ei lisätä erikseen alkoholia niitä tehdessä, vaan leivosten mukana tulee pieni pipetti, joka sisältää herkkuun kuuluvan alkoholiannoksen. Alkoholi on tarkoitus lisätä leivokseen hetkellä, jolloin se syödään. Leipomon mukaan näitä leivoksia voivat syödä ihmiset, jotka eivät halua nauttia alkoholia, sillä pipetin voi aina jättää käyttämättä. Vaikka näitä herkkuleivoksia tuskin nähdään Suomessa, voi leipomon ideoita silti lainata ja soveltaa omiin kevään ja kesän juhliin.

The lovely @littlebigbell tried her first cuptail today at #thebloggersmarket and here's her great photo #regram #fblogger

Kuva, jonka Lena Rose Bakery (@lenarosebakery) julkaisi

What do you do if you’ve given up chocolate for Lent? Have an Appletini cuptail instead! #yum #lenarose

Kuva, jonka Lena Rose Bakery (@lenarosebakery) julkaisi

Piña colada #cuptails Feeling boozy!

Kuva, jonka Lena Rose Bakery (@lenarosebakery) julkaisi