Auts! Kutsu päättäjäistanssiaisiin todella pieleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Päättäjäistanssiaiset ovat amerikkalainen perinne, jonne yleensä kutsutaan seuralainen jonkin suuren eleen, yllätyksen tai lahjan avulla. Eräs nuori mies keksi mielestään hyvän tavan pyytää seuralaista tanssiaisiin, mikä meni kuitenkin nolosti pieleen.

Daniel Pena on julkaissut YouTube-kanavalleen videon siitä, miten hän pyysi Alex-nimistä tyttöä päättäjäistanssiaisiin. Hän haki tytön auton kyytiin ja oli pystyttänyt matkan varrelle kylttejä, joista muodostui kutsu tanssiaisiin. Matka ei mennyt kuitenkaan aivan odotetulla tavalla.

Tytöltä meni ensimmäinen kyltti kokonaan ohi, joten hän ei nähnyt omaa nimeään. Hän luki loput kyltit, joiden peräkkäisistä sanoista kutsu muodostui. Kylttien jälkeen tyttö tokaisi, että: ”Onpa p**kamainen tapa pyytää toista seuralaiseksi”. Kun Alex tajusi, että kutsu oli hänelle, hän alkoi itkemään ja pahoitteli kamalaa reaktiotaan.