Petetyn naisen karmaiseva kosto – miehen Apple-laitteet kylpyammeeseen!

Digi Viihdeuutiset · Annika Kela

Japanilainen nainen oli saanut poikaystävänsä kiinni pettämisestä. Tunnekuohunsa vallassa tyttöystävä oli päättänyt kostaa miehelle tavalla, jonka hän tiesi kirpaisevan miehen tunteita. Neitokainen valmisteli saippuakylvyn miehen teknisille vempaimille.

Tyttöystävä julkaisi kuvan lämpimästä kylvystä poikaystävänsä Twitterissä. Kuvien perusteella kylvyssä oli iMac, iPhone, iPad ja kaikki niihin kuuluvat lisävarusteet. Uskottomuus oli kostautunut miehelle kalliilla tavalla. Monet sosiaalisessa mediassa ovat jopa säälineet miestä, sillä ammeen pohjalla näytti olevan kaikki miehen välineet työ-ja vapaa-ajan elämän viettämiseen.

Daily Mail -lehden mukaan pariskunnan välien selvitteleminen on jäänyt muuten epäselväksi. Todennäköisesti parin tiet erkanivat tapauksen jälkeen.