Nainen otti yläosattomissa aurinkoa – UAV-kopteri yllätti nolosti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lämmin hellepäivä oli houkutellut nuoren kaunottaren ottamaan aurinkoa kerrostalon katolla. Puolialastoman naisen auringonpalvonta oli herättänyt UAV-helikopteria lennättävän miehen mielenkiinnon ja hän ohjasi helikopterin vakoilemaan naista.

Jos neitokainen olisi kuunnellut musiikkia kuulokkeilla, olisi häneltä saattanut jäädä helikopterin pörräys kuulematta. Tässä tapauksessa pärisevä ääni kiinnitti naisen huomion ja hän kääriytyi nopeasti pyyhkeeseensä. Kaunotar päätti kostaa vakoilijalle ja hän juoksi hakemaan harjan rappukäytävästä.

UAV-helikopterin videolta käy ilmi, että neitokainen pääsi yllättävän lähelle kopteria, ennen kuin ohjaaja tajusi lennättää sen pois paikalta. Jos UAV-helikopteria ohjanneen miehen toiveissa oli saada K18-materiaalia videolle, oli tehtävä epäonnistunut. Video on hyvä muistutus siitä, että nykypäivänä kameroita saattaa ilmestyä yllättäviin paikkoihin. Tässä tapauksessa yläosaton auringonottaja sai seuraa UAV-helikopterista.