Hurja yhteentörmäys – skeittaaja törmäsi longboardilla peuraan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Skeittaaja Jared Henry oli valinnut harjoittelupaikakseen hiljaisen ja rauhallisen metsätien, jonka loiva mäki sopi täydellisesti longboardilla laskemiseen. Skeittaaja halusi saada vauhdikkaan matkansa videolle, joten hän värväsi ystävänsä seuraamaan häntä kameran kanssa.

Hurjan vauhdin saavuttanut Henry huomasi kesken matkan, että hänen edellään olevasta mutkasta loikki tielle peuroja. Ennen kuin hän ehti reagoida tilanteeseen oli hän jo törmäyskurssissa peuran kanssa.

Nuorukainen törmäsi peuraan täydellä vauhdilla ja törmäyksen voimasta molemmat lensivät pitkin tietä. Jaredilla oli onneksi kypärä ja tarvittavat suojavarusteet ja hän välttyi vakavammilta loukkaantumisilta. Hurjasta yhteentörmäyksestä huolimatta osapuolet selvisivät tilanteesta ehjin nahoin.