Hooters-ravintolaketju saa miespuolisen vastineen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisen Hooters-ravintolaketjun erikoisuutena on se, että sen tarjoilijoina toimivat isorintaiset ja vähäpukeiset nuoret naiset. Ketju on levittäytynyt Yhdysvalloista ympäri maailmaa, mutta toistaiseksi Hooters-ravintoita ei olla nähty Suomessa.

Nyt Hooters on saamassa miespuolista vastinettaan. Teksasin Dallasiin ollaan avaamassa toukokuun aikana Tallywackers-nimistä ravintolaa. Toimintaperiaate on samanlainen kuin Hootersissa, mutta rintavien naisten sijaan tarjoilijoina toimivat lihaksikkaat, paidattomat miehet.

Ravintola on jo jakanut Craigslist-sivustolla ilmoituksen, jossa he etsivät kriteerit täyttäviä työntekijöitä. Siinä missä hooter-termi tarkoittaa amerikkalaislangissa rintoja, on tallywackers-sana Urban Dictionary -sivuston mukaan kiertoilmaus penikselle.