Marianne Kallio raivostui nettikommenteista: ”Jokainen rakastava vanhempi tietää…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Marianne Kallio on tullut tutuksi monista realityohjelmista, kuten muun muassa Big Brotherista ja Viidakon tähtösistä. Äskettäin esikoisensa synnyttänyt Marianne on nyt joutunut erikoiseen tilanteeseen saatuaan verkossa runsaasti kritiikkiä osallistuttuaan kirjan julkistamistilaisuuteen.

Tuore äiti oli nimittäin paikalla Marika Kiviharjun Alaston totuus -kirjan julkistamistilaisuudessa kymmenen päivää synnytyksen jälkeen. Tämä sinänsä aivan normaali tilanne oli ilmeisen monelle netissä kommentoineelle punainen vaate huolimatta siitä, että lapsi tulee tuossa vaiheessa loistavasti toimeen muutaman tunnin myös ilman äitinsä jatkuvaa huolenpitoa. Marianne kirjoitti tapauksesta BlogBookin blogissaan otsikolla Kohutut kaksi tuntia.

– Vaikka olen synnyttänyt 10 päivää sitten, niin minulle oli erittäin tervetullut tämä 2 tuntia kestävä pieni oma aika, joka sattui nyt olemaan paljon paheksuttu kirjan julkistamistilaisuus, jossa myös lapsemme kummitäti ja paras ystäväni minna oli seuranani. Lastamme katsoi tuona 2 tuntina mieheni Teemu, Marianne Kallio kirjoitti.

Lue Mariannen koko kirjoitus tästä.

Ilkeät nettikommentit saivat syystäkin realitytähden raivostumaan, sillä kymmenpäiväiset vauvat syövät rintamaitoa tai korviketta keskimäärin kolmen tunnin välein. Lisäksi mikäli vastasyntynyt ei pääsisi rinnalle aivan kolmessa tunnissa, säilyy rinnasta pumpattu äidinmaito kuusi tuntia. Näin ollen äidin parin tunnin poissaololla ei ole minkäänlaista merkitystä vauvalle, kunhan sitä muuten hoidetaan hyvin. Sen sijaan äidille ”sivistyksen pariin” pääseminen on synnytyksen jälkeen usein tärkeä henkireikä.

– Jokaisella lapsen vanhemmalla on oikeus myös omaan aikaan ja mikäli tilaisuuden tullessa sen päättää viettää fiksusti kutsuvierastilaisuudessa siinä ei ole mitään väärää. Vanhemmuuteen kuuluu myös oma aika ja jokainen vastuullinen ja rakastava vanhempi tietää sen, Marianne lisäsi.