Erikoinen näky: Moottoripyöräilijä soitti kitaraa ajaessaan!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Moottoritien reunassa ajavan kulkuneuvon kuski kiinnitti sivullisten huomion Aasiassa. Nuori mies oli nimittäin ryhtynyt soittamaan kitaraa samalla, kun hän ajeli skootterillaan. Erikoisesta näystä kuvattu video osoittaa, että kuski oli innostunut myös laulamaan.

Koska nuorukaisella ei ollut radiota kulkupelissään oli hän joutunut soveltamaan omia taitojaan musiikin tuottamisessa. Tilanne näytti sivullisten silmin varmasti vaaralliselta, sillä nuori mies keskittyi kitaransa soittamiseen enemmän kuin ajamiseen.

Sen lisäksi kuskilla ei ollut kypärää päässään. Liikenteen hälinässä miehen musisointia ei varmastikaan kuullut kukaan muu kuin kuski itse. Videon perusteella on vaikea arvioida, oliko nuorukainen hyvä soittamaan ja laulamaan.