Nainen lopetti päivätyönsä – tienaa videobloggaamalla marsuistaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilainen Laura Mellors on onnistunut luomaan menestyksekkään yrityksen marsujensa avulla. Vuodesta 2010 lähtien Mellors on julkaissut videoblogeja, joissa hän kuvaa marsujensa touhuiluja ja kertoo niiden päivästä.

Parissa vuodessa blogin suosio räjähti ja Laura päätti ottaa nettisivuilleen myyntiin marsujen hoitamiseen liittyviä välineitä ja tarvikkeita. Valikoimasta löytyy nykyään myös ruokaa ja erilaisia oheistuotteita. Mellorsin Piggiepigpigs.com-nettisivujen suosio on kasvanut suuresti viime vuosina ja Youtube-videoita on katsottu yli 10 miljoonaa kertaa.

Laura Mellors luopui päivätyöstään huomattuaan, että hän tulee hyvin toimeen videobloginsa ja nettisivujensa myynnin ansiosta. Mellors kertoi Daily Mail-lehdelle, että hänen kuukausittaiset ansiot ovat 2.800 euron luokkaa. Se on monen mielestä ihan mukava summa verrattuna siihen, että hoitaa työkseen pieniä marsuja ja kuvaa niiden elämää.

Laura uskoo, että hänen marsujensa suosio on vasta alkutekijöissä ja tulevaisuudessa suosio tulee kasvamaan. Se tietää lisää tuloja Mellorsin perheelle. Kaikille jyrsijöiden ystäville tämä kuulostaa varmasti unelmien työpaikalta.