Hulvattomia kylttejä löytyi Helsingin linja-autoista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomi tunnetaan nykyisin byrokratian luvattuna maana, jossa kieltoja ja määräyksiä riittää joka lähtöön. Samalla matkapuhelimet ovat tuoneet mukanaan sen, että usein hätätilanteessa ihmisillä tulee ensimmäisenä mieleen ottaa selfie-kuva ja päivittää se sosiaaliseen mediaan.

Tänään Helsingin julkisen liikenteen välineistä, linja-autoista ja metrosta, on löytynyt uudenlaisia hauskoja kylttejä, jotka eivät todennäköisesti ole viranomaisten sinne asettamia. Kyltit ovat kuitenkin piristäneet monien mieltä, ja Staran lukija lähetti niistä kaksi esimerkkiä toimitukseen. Toisessa kyltissä liputtomia uhataan koirapartiolla ja toisessa muistutetaan statuspäivityksen tärkeydestä hätätilanteessa.

Kuva: Saara Järvinen
Kuva: Saara Järvinen
Kuva: Saara Järvinen
Kuva: Saara Järvinen