Suojeleva isä teetti tyttärelleen paidan – pitää pojat kaukana!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuoresta tyttärestään huolehtiva perheenisä oli keksinyt huvittavan keinon pitää pojat erossa hänen tytöstään. Mies nimittäin painatti tyttärelle T-paidan, jonka kuvassa isä esitteli pullistellen lihaksikasta vartaloaan.

Paidassa luki varoitusteksti: ”Pysykää kaukana pojat, sillä tämä on minun isäni!”. Mies julkaisi ratkiriemukkaan kuvan tyttärestään Reddit-palvelussa. Nuoren tytön ilme kertoi enemmän kuin tuhat sanaa. Vieressä seisovalla isällä oli leveä hymy kasvoillaan, sillä hän uskoi T-paidan viestin menevän perille.

Tarina ei kerro joutuuko tytär pitämään kyseistä T-paitaa yllään koulussa vai pelkästään vapaa-ajallaan ollessaan kavereidensa kanssa. Suojelevan isän tempaus on kerrassaan huvittava. T-paidan ansiosta pojat todennäköisesti kiertävät tämän neitokaisen kaukaa.