Corgi kuin valokuvamalli – osaa poseerauksen jalon taidon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet lemmikkien omistajat pitävät rakkaiden eläimiensä kuvaamisesta. Kun videolle tallennetaan monia hetkiä, sattuu kameraan jäämään usein myös paljon sattumalta juuri oikeaan aikaan tapahtuneita hauskoja kommelluksia. Näin kävi eräälle corgi-koiran omistajalle.

Doctor-niminen koira omistaa hauskan nimen, Dr. Emmett Brown. Arvokkaalta kuulostavasta nimestään huolimatta corgi on melkoinen hassuttelija ja todella leikkisä kaveri. Doctorin omistaja kuvasi koiraa, kun se leikki tennispallon kanssa matolla selällään maaten.

Doctorin omistaja yllättyi ja purskahti nauruun, kun koira huomasi naisen kuvaavan häntä. Koira väläytti kameralle todella valloittavan hymyn, jonka se piti monen sekunnin ajan. Doctor selvästikin poseeraa kameralle ja odottaa, että nainen saa otettua hänestä valloittavan kuvan, johon kaikki rakastuvat.