Maailman seksikkäin paparazzi? Teinimalli omi paparazzin kameran

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori huippumalli Gigi Hadid valittiin taannoin Harper’s Bazaar -lehden upeisiin muotikuviin, ja muutenkin hänen malliuransa on ollut rakettimaisessa nousukiidossa. Nyt neitokainen on rannalla lekottelun lomassa päässyt kokeilemaan paparazzina toimimista.

Gigi Hadid oli eilen nauttimassa auringosta Miami Beachilla, kun hän päätti ottaa paparazzilta kameran kokeiltavakseen. Yleensä kameran edessä poseeraava kaunotar pääsi tällä kertaa testaamaan myös miltä tuntuu olla kameran takana.

19-vuotias Gigi Hadid on nähty muun muassa vaatemerkki Guessin mainoskuvissa. Tähden äiti, Yolanda Foster, on nykyään tuttu näky Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta. Hadid on mukana myös Sports Illustratedin vuoden 2015 maineikkaassa uimapukunumerossa.