Hurja vaaratilanne moottoritiellä – myrskytuuli oli kaataa rekan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Autonkuljettajat joutuivat kauhistuttavaan tilanteeseen laakealla tieosuudella, jossa myrskytuulet pääsivät riepottelemaan liikenteessä olevia ajoneuvoja. Coloradon osavaltiossa kuvatulle videolle on taltioitunut vaarallinen tilanne, kun tuulenpuuska heilautti rekan vaunuja.

Rekan takana ajavat nuoret seurasivat kauhulla tilannetta ja lopulta rekka oli kaatua kumoon tiellä. Kuin ihmeen kaupalla kuljettaja onnistui pelastamaan rekan kaatumiselta. Hän ohjasi autoa suuntaan, johon vaunut olivat kallistuneet.

Epätoivoinen pelastuskeino auttoi ja rekka suoristui. Rekkakuski onnistui pelastamaan autonsa ainoastaan sillä, että hän ajoi tieltä ulos pellolle. Vastoin odotuksia rekka pysyi pystyssä. Samanlaiseen temppuun ei moni kuljettaja pystyisi.