Jalaton pikkutyttö adoptoi tassuttoman koiran – tarina sulattanut miljooonia sydämiä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kolmevuotias Sapphyre Johnson on reipas ja vilkas pikkuneiti liikuntarajoitteistaan huolimatta. Neitokainen syntyi ilman sormia ja varpaita ja joutui varhaisessa iässä luopumaan jalkapöydistään kokonaan. Pienokainen oppi kuitenkin nopeasti liikkumaan jalkaproteesien avulla.

Eräänä päivänä Sapphyren elämä koki suuren muutoksen, sillä hän ystävystyi pienen koiranpennun kanssa, jolta puuttui yksi tassu. Tapahtuma sai alkunsa siitä, kun paikallinen koirankasvattaja Karen Riddle huomasi, että yksi vastasyntyneistä koiranpennuista oli erilainen kuin muut.

Muut kasvattajat olivat sitä mieltä, että koiralle olisi vaikea löytää kotia ja suosittelivat pennun lopettamista. Karen ei halunnut lopettaa pentua ja keksi pian idean, jolla koiralle voisi löytyä rakastava koti. Nainen soitti paikalliseen lastensairaalaan tiedustellakseen, oliko pienten potilaiden perheillä kiinnostusta adoptoida koira, joka oli erilainen kuin muut.

Buzzfeed-sivuston mukaan Sapphyren äiti kuuli asiasta ja sopi tapaamisen, jossa koira ja Sapphyre tapaisivat. Pikkuneiti huomasi heti, että hän ja koira olivat samanlaisia. Tyttö halusi koiran kotiinsa, sillä hän koki löytäneensä kohtalotoverinsa.

Pieni koiranpentu sai nimekseen Luutnantti Dan. Nimi on peräisin Forrest Gump -elokuvasta, jossa Dan menetti sodassa jalkansa. Sapphyren ja Luutnantti Danin tarina on koskettava ja kaksi kohtalotoveria löysi toisensa ilahduttavin seurauksin.