Koiran hellyttävä uikutus – kukaan ei leikkinyt

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat osaavat olla todella vaativia halutessaan jotain. Useimmat koirat oppivat myös tuntemaan omat perheenjäsenensä hyvin ja tietävät, keneltä kannattaa kerjätä mitäkin. Toinen antaa helpommin herkullisia suupaloja kun taas toinen lähtee useimmin ulos leikkimään.

Joseph Bourne on julkaissut YouTube-kanavallaan videon suloisesta Lexi-nimisestä bokserirotuisesta koirasta. Videolla Lexi kaipaa huomiota sohvalla makaavalta henkilöltä ja yrittää saada omistajaa sen kanssa leikkimään.

Lexi katsoo omistajaa pyöreillä anovilla silmillään, mutta turhaan. Lexi ei saa leikkikaveria haluamallaan hetkellä, mutta yrittää kyllä kaikkensa. Lexin ääntely on niin hellyttävää, kun se ulisee pitkään, vetää välissä turhautuneena henkeä ja taas jatkaa ulinaa.