Michelle Lewin treenasi puistossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-malli Michelle Lewin on yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Playboy-lehdessäkin poseeranneen kaunottaren takapuoleen painottuvia kuvia katselee sosiaalisissa medioissa yhteensä yli viisi miljoonaa käyttäjää. Michelle laihdutti kymmeniä kiloja ennen kuin nousi fitness-alan supertähdeksi.

Eilen Michelle Lewin säväytti Miamissa puistossa, jossa hän päätti ryhtyä hieman venyttelemään vähäpukeisena. On sanomattakin selvää, että jokainen lähialueella liikkunut mies huomasi nopeasti mistä oli kyse.

27-vuotias Michelle ”La Cuerpa” Lewin ehtinyt verrattain lyhyellä urallaan poseerata jo esimerkiksi Playboyn Venezuelan version kansikuvassa. Hän on myös fitness-maailman kuumimpia nousevia tähtiä, ja paparazzit tunnistavat näyttävän kaunottaren minne hän meneekin.