Mirandan vauvakuvat julki – tästä taaperosta tuli huippumalli

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialainen huippumalli Miranda Kerr täytti äskettäin 32 vuotta. Juhlan kunniaksi Mirandan äiti Therese julkaisi netissä suloisen lapsuuskuvan tyttärestään onnitellaakseen häntä. Myös huippumallin isä on julkaissut tyttärestään söötin kuvan.

Mirandan lapsuuskuvien perusteella hän on monien muiden lapsien tavoin ollut ihastuttavan pyöreäposkinen taapero. Huippumallilla on selvästikin aina ollut yhtä säteilevä hymy ja säihkyvät silmät. Perheenjäsenet ja fanit ovat huomanneet Mirandan lapsuuskuvista huomattavan yhtäläisyyden huippumallin pojan Flynnin kanssa.

Kerrin pienellä pojalla on paljon samanlaisia piirteitä, kuin äidillä on ollut lapsuudessa. Mirandan ja näyttelijä Orlando Bloomin pieni poika on perinyt vanhemmiltaan parhaimmat puolet ja voidaan olla varmoja, että pojasta kasvaa vielä sydämiä valloittava hurmuri.

@theresekerr Our gorgeous kids @mattykerr26 @mirandakerr

Kuva, jonka heresjohnny51 (@heresjohnny51) julkaisi