Kuin kaksi marjaa! Game of Thrones -stuntti kuin Emilia Clarken kopio

Viihdeuutiset · Annika Kela

Maailmanlaajuisen menestyksen saavuttanut Game of Thrones -televisiosarja on jälleen pyörähtänyt käyntiin Yhdysvalloissa viidennen tuotantokauden jaksoin. Yksi sarjan tunnetuimmista hahmoista on Daenerys Targaryen, jota näyttelee Emilia Clarke.

Yksi HBO-hittisarjan stunttinaisista on julkaissut kuvan sarjan kulisseista Instagramissaan. Rosie Mac on sarjassa Emilia Clarken sijaisnäyttelijä ja ulkonäkönsä puolesta hän soveltuu tehtävään erinomaisesti. Neitokainen nimittäin näyttää hämmästyttävän paljon Clarkelta Daenerysin roolissa.

Vaikka sijaisnäyttelijät usein valitaankin yhdennäköisyyden perusteella, on Mac kuin Clarken kaksoisolento. Yhdennäköisyyden ansiosta katsojien on varmasti mahdoton erottaa missä kohtauksissa stunttinainen näyttelee Clarken sijaan.

On Set ! !!!! Rosie Mac Official Daenerys Double for #GameOfThrones Season 5 <3 Popcorn Time !! :D #TheWinterIsComing

Kuva, jonka Actress Model Dancer (@rosiemacc) julkaisi

#emiliaclarke Dany and Drogon – @gotscns

Kuva, jonka ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Daenerys Targaryen (@daenerysworld) julkaisi