Suomalaismiehen valokuvista nettisensaatio – jo miljoonat ihastelleet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Antti Karppinen ei soita kelloja vielä kovinkaan monen suomalaisen korvissa, mutta maailmalla hän on parhaillaan kuuma nettitähti. Lukemattomat verkkomediat ympäri maailmaa ovat nimittäin julkaisseet hänen cosplay-kuvansa, jotka ovat aiheuttaneet ihastusta jo miljoonissa katsojissa.

Kuva: Antti Karppinen
Kuva: Antti Karppinen

– Hienointa tässä on se, että useat ihmiset näkevät nämä normaalit ihmiset näissä kuvissa, jotka kuluttavat järjettömästi aikaa noihin pukuihin tehden ne itse. Ilman näitä ihmisiä noita Comic Con tapahtumia ei olisi, Antti Karppinen kommentoi kuviensa jättisuosiota Staralle kuvausmatkaltaan Walesista.

Supersankareita ja elokuvajulisteita rakastava Antti Karppinen unelmoi elokuvajulisteiden tekemisestä, ja siksi hän ryhtyi taannoin ikuistamaan cosplay-hahmoja valokuviin. Viimeinen niitti harrastukseen tuli Comic Con -tapahtumassa, jossa Karppinen näki asujen upeat yksityiskohdat. Karppinen on julkaissut kuvat verkkosivuillaan, mutta sen lisäksi kuvat leviävät parhaillaan ympäri maailmaa.

– Jonkin verran olen saanut maileja eri puolelta blogeista, enemmän ne jakaa noita isoimpien blogien juttuja vaan eteenpäin hieman muutellen otsikoita. Nämä kuvissa olevat tyypit ovat saaneet kuviaan esimerkiksi Marvelin sivuille ja ties minne. Vaikea enää edes seurata missä kuvat viipottaa. Aina välillä vaan putkahtavat esiin sivustoilla, joita esimerkiksi itse seuraan, Karppinen totesi kuvien suosion seurauksista.

Kuva: Antti Karppinen
Kuva: Antti Karppinen
Kuva: Antti Karppinen
Kuva: Antti Karppinen
Kuva: Antti Karppinen
Kuva: Antti Karppinen
Kuva: Antti Karppinen
Kuva: Antti Karppinen