Erikoinen vauvan nukutusvinkki – Darth Vaderin matkiminen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pienen lapsen isä oli saanut vastuun väsyneen vauvan nukuttamisesta. Pienokainen itkeskeli väsymystään ja isä päätti testata erilaisia keinoja, millä lapsukaisen saisi helpoiten unten maille. Darth Vaderin imitaatiolla oli yllättävät vaikutukset lapseen.

Nerokkaan keksinnön tehnyt isä päätti kuvata videon todisteeksi taidoistaan. Mies kannatteli sylissään väsymystään itkeskelevää vauvaa. Sitten isä alkoi imitoida Tähtien sota -elokuvien pahamaineista hahmoa. Darth Vaderin raskas hengitys valtasi huoneen.

Kuultuaan darthvaderimaisen äänen lapsi alkoi hiljentyä. Lopulta pienokainen laittoi silmänsä kiinni ja haukotteli väsähtämisen merkiksi. Mies sai lapsensa uneen muutamissa sekunneissa. Ken tietää, ehkä lapsukaisesta varttuu vielä todellinen Tähtien sota -fani.